Maak kennis met …

Marcel van den Nagel

Marcel van den Nagel

Penningmeester, behept met een goede dosis droge humor

Mijn naam is Marcel van den Nagel, getrouwd en 2 kinderen. Al bijna mijn hele leven woonachtig op de grens tussen Hierden en Harderwijk.

Vanaf 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening en vanaf 2015 mede-eigenaar van het bedrijf. Mensen helpen doe ik het liefst, zowel zakelijk als privé vind ik het belangrijk klaar te staan voor een ander, zeker als er soms behoefte is aan wat extra aandacht.

Het vinden van de balans is wel eens lastig, mede daarom vind ik het belangrijk om je bewust te zijn van waar het uiteindelijk allemaal echt om gaat. Je talenten inzetten om anderen te helpen, je krijgt er vaak zoveel mooie en onverwachte momenten voor terug.

Met mijn financiële achtergrond zet ik mij graag in als penningmeester voor Hart voor Harderwijk

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

KvK 81126654 | Privacybeleid

ANBI

Wil je bijdragen aan ons werk?