Maak kennis met …

Lineke Modderkolk

Algemeen bestuurslid en vrolijke creatieveling.

Ik ben Lineke Modderkolk. Getrouwd met Pieter en moeder van Gideon (2,5). Ik werk als onafhankelijk creatief expert bij Nieuwe Morgen, waar ik creatieve projecten en oplossingen bedenk en initieer.

Wat ik mooi vind aan Hart voor Harderwijk is dat ik binnen de stichting creatief en enthousiast betrokken kan zijn bij projecten die voor mij de essentie van het leven raken: Jezus! Degene waar mijn hart ten diepste voor klopt.
Daarnaast is Harderwijk een stad waar ik mij graag voor in zet. Want terwijl ik op verschillende plekken in Nederland woonde, bleef ik me altijd een Harderwijker voelen.

In het verleden heb ik bij verschillende evangelisatieprojecten ervaring opgedaan met het brengen van Jezus bij niet-kerkelijken. Binnen dit project, waarin we Jezus en Zijn Koninkrijk een plekje willen geven in (de binnenstad van) Harderwijk, komt die ervaring goed van pas.
Hoewel de kerken in Harderwijk open staan voor iedereen, voelt niet iedereen zich op zijn gemak binnen de kerk. Terwijl we wel willen dat iedereen Zijn bestemming vindt in het leren kennen van Zijn Maker en het vinden van Liefde en Vrede bij Hem. Wat zou het gaaf zijn als we met onze stichting steeds meer van zulke waardevolle plekken vorm kunnen geven.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

KvK 81126654 | Privacybeleid

ANBI

Wil je bijdragen aan ons werk?