Activiteiten

Hart voor Harderwijk organiseert en ondersteunt verschillende Harderwijkse initiatieven.
Een daarvan is de winkel die we binnenkort hopen te realiseren.

Pak hieronder alvast wat mee van de sfeer die we willen neerzetten.

Een lekker bakkie koffie!

Wij houden van goede, duurzame koffie en lekkere thee. Niet alleen omdat kwaliteit koffie of thee veel lekkerder is, maar ook omdat goed voor de aarde zorgen belangrijk is. En als je dan toch lekker bent gaan zitten, dan volgen de goede gesprekken vanzelf. Want samen van lekkere koffie of thee genieten, is dubbel genieten.

Goede boeken? Je hebt ze nooit genoeg.

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, boeken blijven leuk. In onze fijne winkel kun je zelfs een beetje dwalen tussen de boeken. En als je klaar bent met dwalen, (of even pauze nodig hebt) dan plof je neer in onze loungehoek. Met een boek, maar ook met een lekker kopje koffie of een stukje taart.

Cadeautjes!

Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is soms nog veel leuker. Zeker als je bij ons binnen bent geweest. Je vindt er cadeautjes in alle soorten en maten. En… voor veel verschillende gelegenheden. 

O, en als je dan toch aan het neuzen bent: We verkopen ook leuke kaarten. Voor je moeder, je buurman of je nichtje. Gewoon, omdat een cadeautje of kaartje krijgen leuk is. En omdat je zo even kunt laten weten dat die ander speciaal is.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

KvK 81126654 | Privacybeleid

ANBI

Wil je bijdragen aan ons werk?